Ja ho diu la frase dita a la memòria present i passada, i és que si d’Albaes vas a Gandia ves amb compte no se te faça de dia, per a això les falles de Gandia tenen un xocotet truquet, avançar-ho un parell d’horetes.

Albaes de Falles en Gandia any 2024

Un any més i ja no se els anys que fa que estem presents a les albaes de les Falles de Gandia i com no per l´`epoca, l’hivern tenim temperatures fresquetes  que a més enguany han vingut acompanyades de vent i a plutja.

Han sigut 2 nits d’Albaes Falleres molt intenses d’entre 6 i 7 hores.

Vàrem començar am La Falla de la Plaça El·líptica el passat 24 de febrer i i com no el tracte inmillorable, sempre ens sentim com a casa. Vos deixem una foto amb l’equip format per Javi Escrihuela, Paco Escudero, Salvador “Boronat” a la dolçaina i tabal i amb Marian Salido i Toni Guzman a les veus i Ana Llopis a uns magnífics versos.

Albaes Falla Elíptica

I com a segon nit d’Albaes Falleres el dia 2 de març estiguérem presents a la Falla de Beniopa, el nostre POBLE. En aquesta ocasió canviàrem de cantaor i incorporàrem a Gerard Tomàs. Completà la formació Javi Escrihuela, Paco Escudero, Salvador “Boronat” a la dolçaina i tabal i amb Marian Salido a la veu i versos explendids de Ana Llopis i algun també de Juan Llopis

Albaes Falla Beniopa

 

Ací teniu un video, de Beniopa gravat per Josep Lluís Rufat al qui donem les gràcies.

 

I ja sense més que dir ens despedim no oblidant eixes paraules de la tradició oral que ens recorda que Si d’Albaes vas a Gandia ves amb compte no se te faça de dia.

Fins la propera