Albaes de Boda

 

Vols un record innoblidale de la teua boda? Contracta ja les teues Albaes de Boda amb la colla d’Albaes de Boda d’Ensembles de la Safor

 

 

Les albaes de boda amb la melodia de dolçaina i tabal i les veus d’home i de dona baix la direcció del versaor que entremesclarà poesia, sàtira i humor. Són part de la nostra tradició folklòrica valenciana més recent.

La nit d’Albaes de Boda es convertix en un moment ple de misteri i atractiu que convertix l’enllaç de la parella en un moment per al record, a més a més de fer que aquest enllaç amplie en el temps el gaudir de la celebració. Els familiars queden bocabadats i la parella sorpresa recordarà per a sempre eixe moment que li dedicà el seu novio.

 

Les Albaes de Boda d’Ensembles de la Safor estan formadades per:
Josep Miret com a dolçainer, Javier Escrihuela com a tabaleter, Marian Salido, la nostra volguda cantaora, Vicent Ferrandis com cantador i Juan Llopis el millor versador, un tresor que farà innoblidables les nits d’Albaes.

Albaes de Boda

Les Albaes de Boda provenen en certa mesura de les albaes que tradicionalment han anat fent-se a les Falleres i que un dia Miquel Ruiz va voler introduir amb normalitat a la Safor, de forma que si fa uns 15 anys era quasi impossible trobar-se pel carrer amb aquesta celebració i que huí per huí es tan fàcil de trobar en una ciutat com Gandia que cada setmana hi haja 1 o 2 Albaes de Boda.

En les Albaes de Boda se sol versar respecte a curiositats i anècdotes de la parella i família, però també dels llocs on van a viatjar. També la temàtica aprofita l’ocasió per fer que la família ens convide tant als músics a refrescar la gola com a tots els assistents a les Albaes de Boda a unes begudes i un poc de menjar.