Qui Som?

Marian

Marian

Cantadora

Vicent

Vicent

Cantador

Juan

Juan

Versador

Ana

Ana

Versadora

Javi

Javi

Tabaleter

Els inicis en el mon de la dolçaina i el tabal de Javi varen ser dels anys 1982 al 1986 en l’escola que varem formar en el Grup de Balls Populars de Tavernes.

Després d’aquells anys em tornà la inquietut pels nostres instruments tradicionals populars i em fa retornar a l’ensenyament i reciclatge en el any 2001 a través de la UPG Dolçainers i tabaleters de la Safor, als cursets donats per Raúl Ribes sobre el tabalet. La meua docència amb la UPG va ser de 4 anys. Després vaig continuar amb la formació a l’escola de dolçaina i tabalet d’Algemesí EMDIT. La docència en el centre a traves de Vicent Borras “Faenes”, percussionista de la INESTABLE, precursor de metodologia de l’estudi sobre el tabal i tabaleter de Xavier Richard, vaig estar amb ells 7 anys. Fins huí que estic a l’escola de Unió Musical de Tavernes, amb el mestre percussionista José San Roque.

Josep

Josep

Dolçainer

Josep Miret començà els estudis musicals de Dolçaina als 14 anys, allà el setembre de 1992. Entre els profesor que va tindre destaquen Frederic Santamaria qui li va ficar l’instrument a les seues mans. El perfeccionament a càrrec de Alejandro Blay.

També és membre de la Banda de Beniopa en la rama de percussió.

<iframe width="640" height="360" src="https://www.youtube.com/embed/x8iXMDgmRG8?rel=0&autoplay=1&controls=0&showinfo=0" frameborder="0" autoplay="1" allowfullscreen></iframe>