La Rondalla Agredolç es funda a l’any 1985 fruit de les inquietuds de uns quants joves músics capa a les arrels de la música valenciana i que se solia cantar al nostre poble i aquells balls que també es ballàven. Fruit d’aquestes inquietuts es buscà gent que els preocupara tal música i balls.
La Rondalla Agredolç busca noves cançons que afegir al seu repertori i fer una quantitat de concerts pels pobles de La Safor, i més allà on compta amb una gran quantitat d’actuacions i concerts pels pobles d’Espanya i del món. També han acompanyat amb els seus ritmes als balladors del Grup de Danses Roís de Corella, el Grup de Danses del Campello, el d’Agres, Dianium de Dénia i el de Calp entre altres.

El seu repertori compossat de jotes, fandangos, boleros, massurques, havaneres, etc., que ja es cantava i ballava aans al nostre territori.

Actualment la Rondalla Agredolç ha tret un disc anomenat “L’Haca Flaca” però ja conta amb un anterior anomenat, “RONDALLA AL CARRER”

Si voleu que la Rondalla Agredolç estiga present en la vostra cita, podeu ficar-vos en contacte amb nosaltres per a que vos passem presupost punxant ací

Rondalla Agredolç

 

Vos oferim el nostre espectacle de Cant d’Estil i Albaes, amb la Rondalla Agredolç i Ensembles de la Safor. Fica’t en contacte amb nosaltres ací